Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Liliana Moga – președintele Ligii Aleselor Locale PSD Maramureș

Vineri, 16 februarie, sediul PSD Maramureș a prins culoare și viață, prin multitudinea de flori și doamne prezente la prima ședință a Ligii Aleselor Locale PSD Maramureș. În cadrul acestei întruniri, consilierul județean Liliana Moga a fost desemnată președinte al Ligii, cu unanimitate de voturi.

La ședința de constituire a fost prezent președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, care a și avut un cuvânt de apreciere pentru modul în care sediul județean al partidului a înflorit în numai câteva ore. Alesele locale PSD au fost felicitate pentru organizarea de excepție, dar și pentru modul atent în care a fost gândit fiecare moment al întâlnirii. Mai mult, liderul județean al PSD Maramureș a subliniat faptul că se așteaptă ca și președintele Ligii Aleșilor Locali, Gheorghe Mureșan, primarul comunei Ariniș, să ia exemplu de la colegele lor și să convoace aleșii locali în cât mai multe ședințe de lucru.

Cuvinte de apreciere au avut și deputații PSD, Călin Matei și Marius Sorin Bota, prezenți la prima ședință a Ligii Aleselor Locale PSD Maramureș.

liga aleselor locale PSD MM3Liga Aleselor Locale PSD Maramureș are în componență 42 de doamne. Este vorba despre trei primari – Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini, Irina Iusco, primarul comunei Șieu și Lucia Butcure, primarul comunei Cupșeni- ,  doi consilieri județeni – Liliana Moga și Florica Roman- și 37 de consilieri locali, din care 1 viceprimar. La ședința de constituire a Ligii Aleselor Locale PSD Maramureș au fost invitate și președintele OFSD Maramureș, Ana Moldovan, care a moderat întreaga ședință, dar și Crina Chilat, vicepreședinte OFSD Baia Mare și responsabil OFSD Maramureș, care s-a implicat activ în organizarea acestui eveniment de amploare. Toate alesele locale prezente la ședință au avut ocazia să se prezinte, discuțiile centrându-se pe rolul femeii ales local în comunitate, pe sprijinul necesar pentru susținerea unui proiect inițiat pe parcursul unui mandat de consilier local sau județean, dar și pe identificarea nevoilor comunității și demararea de acțiuni caritabile.

”Vreau să vă mulțumesc tuturor și fiecăreia în parte pentru modul în care ați contribuit la reușita acestui eveniment important, constituirea Ligii Aleselor Locale PSD Maramureș. Îmi doresc ca, împreună, să fim o voce importantă atât în cadrul partidului, cât și în comunitățile pe care cu onoare le reprezentăm. Îi mulțumim pentru întreg sprijinul acordat președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, parlamentarilor de Maramureș, dar și întregii conduceri a partidului, care au susținut inițiativa noastră. Dorința mea este să venim cu cât mai multe idei, care apoi să se concretizeze în proiecte bune pentru fiecare comunitate, iar pentru ca acest lucru să se realizeze în cel mai scurt timp, vom începe ședințele de lucru zonale, unde doresc să mă întâlnesc cu toate alesele locale din regiuni, pentru a vedea care sunt, cu adevărat, nevoile comunității”, a declarat președintele Ligii Aleselor Locale PSD Maramureș, Liliana Moga.

Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns