Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Femeile liberale din Baia Sprie au sărbătorit prin mișcare

În această perioadă a anului, femeile sunt răsfățate în multe feluri. 8 Martie este sărbătoarea lor, iar bărbații încercă să le facă cât mai mult pe plac. Uneori, femeile au inițiativă și organizează manifestări menite să-și facă un frumos cadou.

ofl baia sprieLa început de martie, femeile liberale din Baia Sprie care și-au propus să se distreze făcând mișcare. Evenimentul intitulat „Fii Activ” desfășurat la sala de sport, a fost organizat pentru doamnele și domnișoarele din Baia Sprie.

Inițiativa a venit din partea doamnelor din Consiliul Local: Valeria Brezoczki și Marcela Pop. Cele două, în parteneriat cu profesoara Nora Blaga, au pregătit o seară de aerobic dance și o tombolă. Terenul de dans a fost neîncăpător pentru doamnele și domnișoarele prezente la acțiune. Participantele au primit zambile, iar câștigătoarele tombolei s-au ales cu ședințe de înfrumusețare și masaj, farduri, rujuri și multe alte surprize oferite de organizatori.

„Am dorit ca prin acest eveniment dinamic să oferim posibilitatea ca doamnele și domnișoarele să participe activ la stimularea sportului de masă și să ofere exemplul personal pentru conștientizarea rolului important pe care-l are mișcarea în menținerea unei gândiri pozitive, a stării de bine asupra întregului corp și a unui tonus armonios. Într-o atmosferă de bună-dispoziție și veselie, acompaniați de muzică antrenantă, ne-am bucurat cu toții de o oră dinamică de sport, am relaționat și socializat, practic am sărbătorit Femeia într-un cadru atipic, într-o deplină armonie între fizic și mental. Aduc mulțumiri tuturor participanților care au răspuns pozitiv invitației noastre, doamnelor din OFL Baia Sprie pentru implicarea în organizarea evenimentului, profesorului Blaga Nora pentru ora dinamică de aerobic dance, Primăriei Baia Sprie pentru sprijinul acordat și nu în ultimul rând invitatelor noastre dna. deputat Viorica Cherecheș, doamnele din OFL Maramureș și OFL Baia Mare, viceprimarului Tiberiu Barkoczi, care ne-au fost alături. Lansez invitația întregii comunități din Baia Sprie de a participa ca voluntari alături de noi la acțiunea de refacere a fondului forestier local și redarea respectului cuvenit pădurilor și mediului înconjurător. Vom planta arbuști specifici zonei forestiere locale”, spune Valeria Brezoczki, președinte OFL Baia Sprie.

V. Gherman

 

Lăsaţi un răspuns