Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

„Cupa Maramureșului” la Dans Sportiv

Sâmbata, 6 octombrie, Sala de Sport a orașului Baia Sprie va găzdui „Cupa Maramureșului” la dans sportiv. Evenimentul aflat la a IV-a ediție va începe la ora 8.30 când se fac înscrierile participanților.

dans sportiv baia sprieÎntrecerea este organizată de Clubul de Dans Sportiv „Medio Monte”  Baia Sprie, care va răsplăti sportivii câștigători cu diplome, cupe și medalii. Vor participa dansatori debutanți și profesioniști din întreaga țară, care vor avea vârste cuprinse între 4 și 35 de ani.

Primii care vor intra în concurs sunt debutanții. Aceștia vor evolua la patru categorii de vârstă. Cei mai mici sunt de 4 ani, iar cei mai mari de 15 ani. Alți sportivi care vor evolua la patru categorii din Clasa Hobby vor avea vârste cuprinse între 6 și 11 ani.

La ora 12.30 vor intra în concurs fete solo debutante și fete solo bronz (la câte patru categorii fiecar, cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani). Concursul continuă cu sportivii de la precompetițional (trei categorii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani). De la ora 19 vor intra în concurs dansatorii de la clasele: E (16-35 ani); D (14-15 ani, respectiv 16 – 35 ani); Basic St. (6-11 ani, respectiv 12-15 ani); Basic (16-35 ani).

Concurenții vor fi notați de arbitrii din: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Tg.Mureș, Baia Mare, Alba Iulia, Dej, Bistrița, Oradea, Salonta, Sighetu Marmației, Turda, Șomcuta Mare și Baia Sprie. Președintele juriului este Radu Velcu din Oradea.

Vasile Gherman

Lăsaţi un răspuns