Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 4 mai 2024

Educatoare accidentată pe trecerea de pietoni

Un grav accident de circulație s-a înregistrat, în această dimineață, în Șomcuta Mare. În urma acestuia, o femeie a fost rănită și a fost transportată la spital.

ambulantaVictima – o educatoare care a fost surprinsă și accidentată în timp ce traversa stradă pe trecerea de pietoni din fața școlii.

După acordarea primului ajutor de către un echipaj de la ambulanță, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

ACTUALIZARE

Viorica A., în vârstă de 62 de ani, este din Hovrila, și este educatoare la Grădinița cu program normal din Șomcuta Mare. Vineri dimineața, mergea spre grădiniță, dar a fost accidentată în timp ce traversa pe trecerea de pietoni din fața școlii generale din Șomcuta Mare. Nu a mai ajuns la grădiniță, ci pe patul spitalului cu multimple traumatisme și fracturi.

La volanul autovehiculului care a lovit-o, în plin, (Dacia Duster) se afla un cadru MAI în rezervă, domiciliat în Ciolt, în vârstă de 65 de ani.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

 

Lăsaţi un răspuns