Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

Primii colindători au sosit la Primăria Șomcuta Mare

Primăria Șomcuta Mare și-a deschis porțile pentru a primi colindători. An de an, copiii din școli și grădinițe vin să vestească bucuria Crăciunului prin colinde și urări. Gazdă bună, Gheorghe Buda, primarul orașului Șomcuta Mare, i-a așteptat pe cei mici cu cadouri.

colindatori la primarie, clasa a III-aGlasuri de colindători s-au auzit, astăzi, în Primăria Șomcuta Mare. Primii care au făcut urări și au vestit bucuria Crăciunului la sediul administrației locale sunt elevii clasei a III-a B, de la școala generală din Șomcuta Mare, alături de învățătoarea lor Ildiko Grama. Copiii s-au așezat lângă bradul împodobit în holul instituției și au prezentat un frumos spectacol de colinde.

„Copii de la unitățile de invățământ vin să ne colinde în această perioadă și să ne bucure sufletul. A fost un moment emoționant și sunt încântat că s-au gândit la noi și au venit să ne colinde pe cei din administrație”, a spus Gheorghe Buda, primarul orașului Șomcuta Mare.

Primarul le-a oferit copiilor câte un cadou pentru a „plăti colinda” și le-a urat succes la școală și sărbători fericite.

Lăsaţi un răspuns