Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 12 iunie 2024

La Șomcuta Mare, plata taxelor și impozitelor – din 9 ianuarie

Primăria Șomcuta Mare informează cetățenii că taxele și impozitele locale, aferente anului în curs, pot fi achitate începând cu data de 9 ianuarie 2019. Plata se poate face atât la ghișeele instituției, cât și în sistem online.

primaria-somcuta-marePentru a veni în sprijinul cetățenilor și pentru a se evita cozile la ghișee, contribuabilii își pot plăti amenzile și creanțele bugetare (impozitele și taxele) datorate la bugetul local prin intermediul sistemului online.

Pentru varianta plăților online, contribuabilul trebuie să completeze formularul de pe site-ul primăriei (www.somcutamare.ro).

Prin acest sistem online se pot plăti impozite pe clădiri, impozite pe terenuri sau diferite taxe. Contribuabilii trebuie să știe că pentru consultarea informațiilor deținute de primărie și plata restanțelor este nevoie de codul numeric personal pentru persoane fizice, respectiv CUI pentru persoane juridice.

În ceea ce privește impozitele locale, amenzi sau taxe pentru salubrizare (aferente anului 2018), aceste se pot achita începând din 3 ianuarie.

Lăsaţi un răspuns