Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Maramureșeancă pe listele PSD pentru europarlamentare

O maramureșeancă figurează pe listele PSD la europarlamentare.

 

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit luni pentru a valida lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Aceasta este prima apariție publică a lui Dragnea după problemele pe care le-a avut cu coloana şi pentru care a fost spitalizat. ”După cum vedeți m-am întors, deși unii au vrut să îmi bage cuțitul în spate, mă refer la cei în halate albe”, a spus Liviu Dragnea, înainte de a prezenta lista.

crina chilatPentru alegerile europarlamentare, lista  candidaților este deschisă de Rovana Plumb, Carmen Avram și Claudiu Manda. Urmează Chris Terheș, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoș Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Maria Zoană, Bianca Gavriluță, Doina Pana, Emilian Pavel.

Pe locul 16 al listei se regăsește un membru al PSD Maramureș. Este vorba de Crina Fiorela Chilat, vicepreședinte al OFSD Maramureș și membru în echipa de coordonare al PSD Baia Mare. Crina Fiorela Chilat este expert contabil și un membru activ al organizației municipale și a celei de femei.

În listele de candidați, Chilat este urmată de Balanica Mariana, Razvan Popa, Luminita Jivan, Pavelescu Alin, Augustin Ioan, Catalin Grigore, Paturca Roxana, Oana Florea, Dragos Cristian, Macaveiu Mihai Ion, Liviu Brailou, Florin Manole, Ion Voinea, Horia Grama,  Alexandru Popa, Aida Caruceru, Gheorghe Tomoiaga.

Termenul limită de depunere a candidaturilor este 28 martie, ora 24:00.

 

Lăsaţi un răspuns