Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Europarlamentare. Crina Chilat – susținută de chioreni

„Este o doamnă cumsecade! Am întâlnit-o la concertul de muzică religioasă și mi-a făcut o impresie bună! Îi cunosc familia și știu că-s oameni onești!”, cu astfel de expresii a fost primită, astăzi, la Șomcuta Mare, Crina-Fiorela Chilat, candidat pe listele PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Crina-Fiorela Chilat candidează din partea PSD la alegerile europarlamentare din 26 mai și figurează pe poziția 16 în listele depuse de partid. Este născută în comuna Cernești și este membru PSD din anul 2012. Din anul 2015 ocupă funcția de vicepreședinte în Organizația Femeilor Social-Democrate (OFSD). Crina-Fiorela Chilat este absolvent de ASE și desfășoară activități de contabilitate și audit financiar.

crina chilat, gheorghe budaCrina Chilat s-a prezentat, astăzi, la Șomcuta Mare, în fața alegătorilor, alături de deputatul Sorin Marius Bota, primarul și viceprimarul orașului, dar și de un grup de tineri. Cu calm și eleganță, le-a răspuns oamenilor la întrebări legate de majorarea pensiilor, a alocațiilor, a salariilor, și le-a vorbit despre proiectele pe care le are pentru Maramureș, pentru România. Le-a strâns mâna, atât admiratorilor, cât și alegătorilor din nucleul altor partide. Când a fost nevoie, Crina Chilat s-a confruntat bărbătește cu cei neîncrezători pentru a arăta că are viziune, că are idei.

Majoritatea chiorenilor și-au declarat susținerea pentru candidata PSD. Unii au spus că votează omul, în timp ce alții au declarat că sunt mulțumiți de prestația partidului care le-a oferit salarii sau pensii mai mari, partid care a îmbunătățit programele de sănătate și le-a facilitat accesul la medicamente sau alte oportunități.

„PSD este singurul partid care, la alegerile europarlamentare din 26 mai, are candidat din Maramureș pe loc eligibil. Când vorbim de Crina Chilat, vorbim de un om onest, destoinic, a cărui candidatură ne onorează. O susțin pe Crina Chilat – un om capabil să ne reprezinte cu cinste în Parlamentul European”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda, primarul orașului Șomcuta Mare.

 

Lăsaţi un răspuns