Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Șomcuta Mare se transformă în șantier. Începe asfaltarea

Veste bună pentru locuitorii din Șomcuta Mare: orașul se transformă în șantier. Încep lucrările de asfaltare a străzilor din oraș.

primar gheorghe ioan buda„Nu vreau să par lipsit de modestie, dar trebuie să subliniez că îmi revine sarcina de a demara lucrări pe care alți primari nu au reușit să le realizeze. Bineînțeles că în Șomcuta Mare sunt multe lucruri de făcut, dar implementarea acestui proiect este o realizare, iar modernizarea străzilor va schimba înfățișarea orașului și ne va aduce mai aproape de statutul de oraș pe care ni-l dorim cu toții”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda, primarul orașului Șomcuta Mare.

Contractul de începere al lucrărilor a fost semnat la sfârșitul săptămânii trecute. În biroul primarului au ajuns reprezentanții ARL Cluj, societate care se va ocupa de modernizarea străzilor din Șomcuta. „Investiția se ridică la suma de 41.230.843 lei, fonduri alocate de mult hulitul Guvern Dăncilă.  Vorbim aici de lucrări pentru construirea de poduri, podețe, amenajare de rigole, trotuare, parcări și asfaltarea drumurilor. În baza acestui proiect vor fi asfaltate toate străzile din Șomcuta”, a subliniat primarul Gheorghe-Ioan Buda.

Lăsaţi un răspuns