Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Control judiciar pentru Sorina Pintea

Sorina Pintea va fi cercetată sub control judiciar. Asta au decis, azi, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti. Din boxa acuzaţilor, Pintea a declarat că este nevinovată.

sorina pintea 1Curtea de Apel Bucureşti a judecat, astăzi, contestaţia depusă de Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii şi fost manager de spital, faţă de decizia de arestare preventivă.

Pintea a contestat decizia din 29 februarie luată de Tribunalul Bucureşti, prin care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Astăzi magistraţii au decis să o cerceteze sub control judiciar. Cu alte cuvinte, Pintea nu mai este un pericol public şi va fi cercetată sub control judiciar, cu obligaţia de a se prezenta o dată pe săptămână la poliţie.

Sorina Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, este acuzată de DNA de săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.

Încarcerată şi bolnavă, Sorina Pintea a fost tratată inuman, iar în sprijinul ei sute de oameni au manifestat, în 5 martie, în fața Palatului de Justiție din Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns