Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 21 mai 2024

COVID – 19 în PNL. Sediul a fost închis

Liberalii maramureşeni anunţă că au pus lacăt pe sediul organizaţiei judeţene după ce un membru al PNL a fost infectat cu COVID-19.

sediu-pnl„PNL Maramureș ia măsuri de prevenție în contextul pandemiei de Coronavirus PNL Maramureș anunță că, în urma confirmării unui caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul organizației, activitatea de zi cu zi desfășurată în sediul din Baia Mare va fi sistată, până la finalizarea procedurilor standard pentru revenirea în condiții de siguranță.

Decizia a fost luată pentru prevenirea oricărui risc de transmitere a virusului, chiar dacă colegul nostru care a fost depistat pozitiv nu a fost la acțiunile de strângere de semnături derulate în ultimele zile în Baia Mare și nu își desfășura activitatea în interiorul organizației.

Cu toate acestea, imediat ce am aflat rezultatul testului, am decis ca sediul PNL din Bulevardul București nr. 4 să fie închis de îndată până la finalizarea procesului de dezinfecție și testarea colegilor, proceduri care se află deja în curs de desfășurare.

De asemenea, toate persoanele care au fost în contact direct cu colegul nostru, în aceste zile, au luat decizia corectă de a se autoizola până la aflarea rezultatelor testării. Menționăm faptul că, în tot acest timp, s-a purtat mască atât în interiorul sediului cât și la celelalte acțiuni ale organizației, iar toate condițiile de prevenire au fost riguros respectate. Prioritatea este sănătatea cetățenilor și vrem să fim prevăzători pentru a nu-i pune în pericol. Mai mult, facem apel la concurenții electorali să se abțină de la încercarea de a folosi pandemia de coronavirus în încercarea de a manipula cetățenii. Condamnăm folosirea în orice fel a efectelor pandemiei în logica electorală. Spre deosebire de contracandidații noștri, noi nu punem egalitate între voturi și vieți. Îi somăm să lase interesele electorale deoparte când vine vorba despre viețile oamenilor. Transmitem multă sănătate colegului nostru și multă putere tuturor celor care trec prin astfel de momente”, anunţă biroul de presă al PNL Maramureş.

Lăsaţi un răspuns