Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Schimbări pe banca tehnică la „Progresul” Şomcuta Mare

Echipa de fotbal „Progresul” Şomcuta Mare a intrat în fotbalul profesionist sub o nouă coordonare. Începând de astăzi, echipa are un nou antrenor.

Calificarea în Liga 3 a echipei „Progresul” Şomcuta Mare a adus schimbări pe banca tehnică. Mircea Dan, care a antrenat „Progresul” în ultimii ani, va rămâne alături de echipă. Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare, l-a însoţit şi prezentat echipei pe noul antrenor: Cristian Bogdan.

buda cu bogdan1„Aţi reuşit să promovaţi în Liga 3 şi suntem mândri de voi. Sunteţi deja în rândul fotbaliştilor profesionişti, unde sunt alte pretenţii, alte condiţii, alt mod de pregătire şi chiar avem pretenţii de la voi. Aveţi un nou antrenor: Cristian Bogdan. A antrenat echipe din Baia Mare, iar de acum vine să construiască la Şomcuta Mare”, a spus Gheorghe-Ioan Buda. Primarul i-a mulţumit antrenorului Mircea Dan pentru munca depusă şi rezultatele obţinute asigurându-l că nu va fi dat la o parte.

„Mi-aţi făcut o mare bucurie. Nu o să fiu departe de gazon. Mă bucur foarte mult pentru alegerea făcută, pentru noul antrenor. Îl cunosc mai puţin ca antrenor, dar îl ştiu ca om şi sunt sigur că o să faceţi treabă bună împreună”, a declarat Mircea Dan.

„Am o anumită experienţă, dar sunt emoţionat pentru că mi s-a propus să vin la această echipă. Vreau să încep prin a felicita echipa, antrenorul, pe domnul primar care v-a susţinut, este alături de voi şi vă v-a susţine în continuare. Cred că aţi avut printre cele mai bune condiţii dintre echipele din Liga 4. Îl felicit pe Ionuţ Buhai pentru implicare, atât din punct de vedere administrativ, cât şi sportiv. Sper să nu dezamăgim acest oraş”, a declarat Cristian Bogdan.

Reader Feedback

Un raspuns catre “Schimbări pe banca tehnică la „Progresul” Şomcuta Mare”

  1. Marchis Ioan spune:

    Felicitări și mult succes!
    Un antrenor cu experiență la acest nivel si dornic de afirmare.

Lăsaţi un răspuns