Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

Codru Butesii alături de Gheorghe Buda

Toate localităţile aparţinătoare oraşului Şomcuta Mare sunt reprezentate pe lista de candidaţi a Coaliţiei de Maramureş pentru Consiliul Local.

Vasile-Marin Nechita, din localitatea Butesii, este candidatul Coaliţiei pentru Maramureş pentru Consiliul Local Şomcuta Mare.

codru 11Vasile-Marin Nechita este alături de Gheorghe-Ioan Buda pentru a construi pentru comunitatea în care s-a născut, în care trăieşte şi munceşte.

În mandatul primarului Gheorghe-Ioan Buda, în localitatea Codru Butesii, s-au derulat mai multe proiecte. Reamintim o parte dintre acestea: – asfaltarea drumului judeţean DJ 184 B;

– pietruirea drumuri (Sehelbe);

– implementare program de cadastru,

– reabilitare şcoală şi amenajarea curţii.

GHEORGHE-IOAN BUDA: „Administraţia Şomcuta Mare are nevoie de un primar cu dăruire, pricepere, seriozitate, echilibru şi implicare; fără aceste calităţi nu faci nimic la cârma oraşului. Pentru mine, toate acestea sunt un avantaj. Un alt avantaj este echipa care îmi este alături, dar şi faptul că am capacitatea de a asculta opinia cetăţeanului, criticile şi mustrările. Alături de candidaţii, pentru care girez la alegerile locale din 27 septembrie, putem face mult bine comunităţii. Vă învit să ne fiţi alături şi, pe toate buletinele de vot, să puneţi ştampila pe sigla Coaliţiei pentru Maramureş.”

 

 

Realizat de PSD, cod mandatar financiar 21200019

Lăsaţi un răspuns