Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 21 mai 2024

Hovrilenii alături de Gheorghe Buda

Toate localităţile aparţinătoare oraşului Şomcuta Mare sunt reprezentate pe lista de candidaţi a Coaliţiei de Maramureş pentru Consiliul Local.

Ioan-Florin Achim, din localitatea Hovrila, este candidatul Coaliţiei pentru Maramureş pentru Consiliul Local Şomcuta Mare.

achim1Ioan-Florin Achim este alături de Gheorghe-Ioan Buda pentru a construi pentru comunitatea în care s-a născut şi în care trăieşte.

În mandatul primarului Gheorghe-Ioan Buda, în localitatea Hovrila, s-au derulat mai multe proiecte. Reamintim o parte dintre acestea:  reabilitarea drumului DC 75 Buciumi-Hovrila-Buteasa;

– finalizarea lucrărilor de reabilitare a Căminului Cultural;

– pietruirea drumurilor;

– realizarea sistemului de supraveghere video;

-realizarea sistemului de iluminat public cu led pe strada principală;

-întocmirea proiectului pentru aducţiune de apă.

GHEORGHE-IOAN BUDA: „Administraţia Şomcuta Mare are nevoie de un primar cu dăruire, pricepere, seriozitate, echilibru şi implicare; fără aceste calităţi nu faci nimic la cârma oraşului. Pentru mine, toate acestea sunt un avantaj. Un alt avantaj este echipa care îmi este alături, dar şi faptul că am capacitatea de a asculta opinia cetăţeanului, criticile şi mustrările. Alături de candidaţii, pentru care girez la alegerile locale din 27 septembrie, putem face mult bine comunităţii. Vă învit să ne fiţi alături şi, pe toate buletinele de vot, să puneţi ştampila pe sigla Coaliţiei pentru Maramureş.”

 

 

 

Realizat de PSD, cod mandatar financiar 21200019

Lăsaţi un răspuns