Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Zetea şi Vlaşin deschid listele PSD la parlamentare

Candidaţii PSD Maramureş pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie au fost validaţi. Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, şi Sorin Vlaşin, preşedinte PSD Sighetu Marmaţiei, sunt primii pe listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, respectiv pentru Senatul României.

La fel ca şi în alte judeţe, listele de candidaţi au fost temeinic analizate pentru a se încadra în angajamentele de la Congresul PSD din luna august. „Noul PSD şi-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi. (…) Suntem cel mai mare partid din România şi este normal ca oamenii să aştepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”, a declarat Marcel Ciolacu, preşedinte PSD. El a mai spus că PSD trebuie să aducă în Parlament oameni competenţi, care să poată implementa ideile din planul de guvernare „pentru a creşte economia şi nivelul de trai al oamenilor”.

vlasin, zeteaAvând în vedere ordinea stabilită în forurile de conducere ale partidului, pe lista candidaţilor din Maramureş pentru Camera Deputaţilor, Zetea este urmat de actualul parlamentar Gheorghe Şimon şi şomcuteanul Cosmin Butuza, fost secretar de stat în Ministerul Sporturilor şi secretar al PSD Maramureş.

În ceea ce priveşte candidaţii pentru Senatul României, pe primele locuri figurează sigheteanul Sorin Vlaşin, urmat de Vasile Boitor, primar al comunei Asuaju de Sus.

 

 

Lăsaţi un răspuns