Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 23 mai 2024

Utilaje de intervenţie pe drumurile din judeţ. Vremea se răceşte

Vremea a fost in general inchisa si s-a racit fata de ziua precedenta. Cerul a fost noros si a plouat pe arii extinse. In zonele de deal si de munte au cazut precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. In zona inalta de munte precipitatiile au fost sub forma de ninsoare. Vantul a prezentat intensificari trecatoare in zonele de deal, iar in zona inalta de munte a viscolit ninsoarea.

drum curatatZapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm se gaseste depusa pe carosabilul DN 18 in Pasul Gutai, intre km 20 si km 35. S-a actionat cu doua utilaje si s-au imprastiat 22 tone de material antiderapant. De asemenea, in Pasul Prislop se gaseste depus pe carosabil un strat de zapada framantata care masoara pana la 1 cm.

S-a acționat cu doua utilaje si s-au raspandit 24 tone de material antiderapant. S-a intervenit preventiv cu alte 10 tone de material antiderapant pe tronsoane ale drumului national 18, la coborarea spre localitatea Mara. Stratul de zapada proaspat depus masoara pana la 7 cm la statia meteo Iezer. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Ocna Sugatag -1 grad Celsius si 0 grade la Targu Lapus si Ocna Sugatag.

Vremea va fi astazi in general inchisa in judet. Trecator vor fi precipitatii slabe mixte in zona inalta de munte. Vantul va sufla slab, la moderat, cu intensificari trecatoare in zona inalta de munte. Temperaturile vor avea valori maxime cuprinse intre 4 si 6 grade Celsius, iar minime intre 0 si -4 grade Celsius.

Lăsaţi un răspuns