Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

PMP- lângă pragul electoral

PMP speră până în ultima clipă să prindă pragul electoral de 5%, conform unei declarații făcute de Traian Băsescu. Fostul președinte a subliniat că este dreptul și obligația PMP-ului de a spera până la anunțarea rezultatelor finale.

traian basescuPe rețelele de socializare Partidul Mișcarea Populară (PMP) este comparat cu o mireasă care se lasă greu trecută pragul. Asta după ce a ajuns foarte aproape de pragul electoral care i-ar permite intrarea în Parlamentul României.

După numărarea parțială a voturilor de la scrutinul din 6 decembrie, PMP s-a apropiat și mai mult de pragul electoral de 5% din voturi. Ieri era la 4,68%, iar raportarea din această seară a Biroului Electoral Central (BEC) arată că PMP a mai urcat câteva zecimi de procente la scorul înregistrat, ajungând la 4,99% atât în ceea ce privește voturile pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senat.

O decizie anunțată de BEC, în această seară, pare să vină în sprijinul PMP: renumărarea voturilor din patru secții de votare din București.

 

Lăsaţi un răspuns