Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Deputat fără mască. CJSU face verificări

Darius Pop, deputat maramureşean, membru al AUR, trebuie să plătească pentru că a sfidat legea. Cu ajutorul unui vicepreşedinte de la organizaţia municipală AUR Baia Mare, Darius Pop a fost prins pe picior greşit. Alesul apare în imaginile promovate de vicepreşedinte, la o discuţie fără mască şi fără să respecte măsurile de distanţare socială prevăzute în hotărârile privind măsurile pentru prevenirea infecţiilor de COVID-19.

depSemnalul de alarmă venit din partea presei a fost privit ca o răutate din parte unor membri/simpatizanţi ai AUR, aceştia lansând atacuri, în haită. Nu s-a contestat intervenţia deputatului, ci doar faptul că era bine ca aceasta să se facă cu respectarea legilor şi hotărârilor, aşa cum respectă cam toţi cetăţenii.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş a demarat verificări în cazul deputatului, urmând a fi comunicate măsurile dispuse. Alesul este pasibil de sancţiune , valoarea amenzii contravenţionale care poate fi aplicată fiind prinsă într 500 şi 2.500 de lei.

Lăsaţi un răspuns