Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Fotbal în sală: „Cupa prieteniei” – câştigată de „Dumbrava” Ciolt

Iubitori ai fotbalului s-au reunit vineri seara la Şomcuta Mare. În sala de sport a oraşului, s-a desfăşurat „Cupa prieteniei” la fotbal în sală, competiţie organizată de „Dumbrava” Ciolt – echipă de fotbal antrenată de Vasile Şilimon (zis Lica).

diplome cupedumbravaPatru echipe s-au înscris în competiţia organiztă vineri, 21 ianuarie, la Şomcuta Mare. S-a jucat în reprize a câte 15 minute, iar golurile nu au fost puţine, golaverajul fiind principalul criteriu de departajare.

Meciurile au fost arbitrate de Raul Cormoş, iar în urma punctajelor acumulate „Dumbrava” Ciolt s-a clasat pe primul loc, urmată de Sport Team I şi Sport Team II, iar locul IV a fost ocupat de FC Blue Boys Şomcuta Mare.

Organizatorii au pregătit diplome şi cupe pentru a răsplăti efortul celor care au luptat în teren pentru victoria echipei. Festivitatea de premiere a avut loc la Căminul Cultural din Ciolt, unde s-a desfăşurat şi repriza a III-a, prilej cu care, şi de această dată, cioltenii s-au remarcat la capitolul „sarmale ”.

Recompensele au fost înmânate de către Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare, şi cioltenii: Vasile Maxim şi Ioan Marchiş.

Premii oferite:

Claudiu Indre (Dumbrava Ciolt) – cel mai bun marcator,

Herţa Mihai (Sport Team Baia Mare) – cel mai bun jucător,

Eduard Costin (Sport Team Baia Mare) –  cel mai bun portar,

Raul Cormoş – cel mai bun arbitru.

 

Lăsaţi un răspuns