Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Testări gratuite pentru depistarea infectării cu SARS-CoV-2

Consiliul Județean Maramureș continuă și în anul 2022 implementarea proiectului „TESTĂM PENTRU SĂNĂTATEA MARAMUREŞENILOR”. Proiectul asigură testarea gratuită pentru depistarea infectării cu COVID-19 a populației județului Maramureș, în vederea luării măsurilor adecvate de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, precum și a efectelor acestuia, oferind, de asemenea, și o imagine de ansamblu asupra gradului de răspândire la nivelul județului.a

afis testam in mmCetățenii care doresc să se testeze se pot înscrie pe portalul online www.testaminmaramures.ro. În această etapă a proiectului, testarea se va realiza prin metoda RT-PCR și prin Testarea Rapidă Antigen, după caz.

Centrele de testare la care cetățenii din județul Maramureș pot fi programați pentru testare sunt: Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș ”Baia Mare, Spitalul de Boli Infecțioase si Psihiatrie Baia Mare, Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș și Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Lăsaţi un răspuns