Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Maramuresul – fara drumuri blocate

drumuri iarna

drumuri iarna

DESZAPEZIRE. Pe toate drumurile nationale si judetene se circula in conditii de iarna – sustin reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Maramures. Acesia mai arata ca, in present, in Maramures, nu exista drumuri blocate, cu toate ca, pe arii extinse a nins.

 

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU, a subliniat ca, in ceea ce priveste Maramuresul, cantitatea maxima de apa cazuta a fost de 5.0 l/mp la Baia Mare, vantul a suflat slab la moderat. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre -3 gr.C la Ocna Sugatag si 0 gr.C la Tg. Lapus. La ora 5 temperatura aerului era cuprinsa intre –4 gr.C la Ocna Sugatag si –2 gr.C la Baia Mare.

Stratul de zapada la ora 5 era cuprins intre 1 cm la Ulmeni si 10 cm la Ocna Sugatag. Pe drumurile judetene au ac?ionat 40 de utilaje tehnice care au imprastiat 580 de tone de material antiderapant. Pe unele tronsoane de drumuri judetene stratul de zapada atinge 1 centimetru

Angajatii sectiei de drumuri na?tonale au lucrat cu 30 de utilaje si au imprastiat 300 de tone de material antiderapant. Stratul de zapada pe drumurile judetene are intre 0,1 ?i 0,2 centimetri.

Lăsaţi un răspuns