Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Mircea Dolha– colindator la Tribunal

viceprimar Baia Mare

Mircea Dolha

COLINDA IN INSTANTA. Mircea Dolha- viceprimarul municipiului Baia Mare si presedinte al organizatiei municipale a PSD va merge cu colindul la Tribunalul Maramures. Acesta a fost „invitat” sa colinde pe holurile Palatului Administrativ, in pragul Craciunului. Dosarul viceprimarului, in care este judecat pentru trafic de influenta, va ajunge pe masa magistratilor in 17 decembrie.

 

 

In 2008, viceprimarul municipiului Baia Mare, Mircea Dolha a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. Acesta este acuzat ca, in mandatul precedent, in iunie 2006, cand avea calitatea de consilier municipal, a pretins de la o persoana (care ulterior la denuntat) suma de 15.000 de euro. Prin influenta asupra colegilor sai din consiliul local, Dolha a pretins ca ii va determina sa voteze un proiect de hotarare privind vanzarea unui teren – din proprietatea Consiliului Municipal catrew persoana care la- denuntat. Cazul a fost cercetat de procurorii DNA, care, in 2008, au decis trimiterea in judecata a alesului local.

 

Dosarul  (nr.5417/100/2008) pe numele lui Mircea Dolha se afla pe rol, spre solutionare la Tribunalul Maramures.  La termenul din 27 octombrie 2009 s-a raportat lipsa aparatorului ales de inculpat, in acest sens, fiind depusa la dosar o cerere de amanare. La urmatorul termen, 24 noiembrie, stabilit pentru audierea inculpatului, cauza a fost amanata pentru 17 decembrie.

Lăsaţi un răspuns