Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Calin Matei: „Imi place Geoana chiar daca pierde tot timpul”

Calin Matei - vicepresedinte PSD

Calin Matei - vicepresedinte PSD

CU CINE VOTEZ? Critici dure la adresa echipei pe care vrea sa o promoveze Mircea Geoana, presedinte PSD si candidat pentru un nou mandat la sefia partidului. Calin Matei, vicepresedinte al PSD Maramures, a declarat ca nu va vota niciodata cu Geoana daca din echipa lui va face parte Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti. Matei a mai subliniat ca nu se mandreste cu liderul social-democratilor din capitala pe motiv ca acesta  aduce doar deservicii partidului.  

 

” Am stat foarte mult si m-am gandit cu cine sa votez. Nu sunt hotarat. Toti cei care veti pleca la Congres sa nu credeti in spusele altora, sa votati acolo fara mandat, pentru ca aveti constiinta. Mie imi place Geoana chiar daca, de cand conduce pierde tot timpul. Imi place pentru ca nu am alternativa. Imi place si Diaconescu pentru ca a fost un foarte bun ministru de externe. Poate ca as vota acest tandem sau as putea sa dau votul la oricare dintre ei, dar  nu pot vota o echipa in care apare Strut – Marian Vanghelie. Marian o fi el <buric> in Bucuresti, dar pe total tara si pe partid, ne aduce numai deservicii. Si oricine o sa spuna ca va candida in echipa, eu nu o sa votez echipa din care face parte Marian Vanghelie”, a declarat Calin Matei.

 

Vicepresedintele PSD Maramures sustine ca, daca Marian Vanghelie era in echipa lui Ion Iliescu si ar candida, nu l-ar vota, cu toate ca are respect pentru presedintele de onoare al partidului. „Ceea ce s-a intamplat in PSD, in ultimele zile, e foarte grav pentru colegi si partid. Chiar daca unii au spus ca e bine ca Iliescu a plecat pentru ca am scapat de anatema trecutului, de criptocomunisti. Dar eu vreau sa va spun ca, la ora asta, Iliescu face mai mult si ca Geoana si ca Nastase si ca Basescu”, a punctat Matei.

Lăsaţi un răspuns