Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Comisie liberala pentru modificarea statutului PNL

Gavril Ardusatan

Gavril Ardusatan

PREGATIRI PENTRU CONGRES. 5-6 martie este perioada in care liberalii vor organiza un Congres Extraordinar al partidului. Decizia a fost luata la sedinta Delegatiei Permanente a PNL desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute, la Brasov.  Decizia a fost adoptata cu 85 de voturi pentru, 4 impotriva si 26 de abtineri.

La sfarsitul saptamanii trecute, liberalii din toata tara s-au intalnit la Brasov, unde s-a desfasurat sedinta Delegatiei Permanente a PNL, precum si Liga alesilor locali. „La aceste intalniri au fost prezenti si reprezentanti ai liberalilor din Maramures, presedinti ai organizatiilor locale, primari si viceprimari PNL, delegatia fiind formata din 45 de persoane”, a declarat Gavril Ardusatan, reprezentant PNL in Biroul Politic Regional.

La sedinta Delegatia Permanente, Crin Antonescu, presedinte PNL a anuntat ca s-a constituit comisia pentru modificarea statutului partidului. „In luna urmatoare, fara indoiala ca in pregatirea acestui Congres vom avea intalniri cu toti membrii partidului, vom comunica cu cei care sunt sustinatori, votanti sau interesati de programul, optiunea si identitatea Partidului National Liberal, cu documente politice care vor face substanta acestui Congres”, a precizat Antonescu. Acesta a anuntat ca va candida la functia de presedinte al partidului in conditiile in care va avea sustinere pentru documentele politice si modificarile statutare pe care le va propune la Congresul de la inceputul lunii martie.

Lăsaţi un răspuns