Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Eugenia Godja: „Schimbarea din PSD este de bun augur”

Eugenia Godja

Eugenia Godja

OPTIMISM. „Alegerea lui Victor Ponta in functia de presedinte al PSD este un semn bun pentru partid”, a declarat, Eugenia Godja, presedinte PSD Maramures. Eugenia Godja recunoaste ca a fost dezamagita de felul in care a decurs prima parte a Congresului Extraordinar al PSD, dar, ca discursul lui Ponta i-a readus optimismul. „In momentul deschiderii Congresului am asistat la un spectacol, de prost gust, cu tigancile. Tot circul a aratat ca cineva vrea sa-si bata joc de PSD. Sunt convinsa ca tigancile nu au fost aduse acolo de Marian Vanghelie, ci de cineva dintr-un alt partid politic, pentru ca totul a fost o regie. A urmat apoi scena dintre Vanghelie si Florin Pandele, care nu-si avea locul la un Congres. Pana la momentul discursului lui Ponta, am avut un moment de regret, m-am intrebat ce caut acolo pentru ca nu m-am dus la Bucuresti sa asist la rafuieli intre indivizi care incercau sa-si rezolve problemele la Congres. Acestea trebuia sa si le rezolve afara”, a declarat Godja.

 

In opinia presedintelui PSD Maramures, faptul ca s-a ajuns la un astfel de scenariu intre participantii la Congres a aratat slabiciunea conducerii centrale in relatia cu organizatiile din teritoriu. „Geoana a fost prea permisiv, lucru pe care i l-am reprosat si noi. Relatia cu Vanghelie i-a facut mult rau”, a subliniat Godja.

 

In ceea ce priveste depunerea candidaturii pe listele pentru vicepresedintii partidului, Godja sustine ca nu a avut o miza si ca nu si-a facut lobby pentru a obtine functia. „Am avut o datorie fata de Mitrea pentru ca pe vremea guvernarii PSD a ajutat Sighetul. Am apelat de multe ori la el cand am avut nevoie de sprijin pentru a reface drumurile, pentru blocuri ANL si pentru a ridica 3 sali de sport. Am acceptat pentru ca nu pot trada oamenii care m-au ajutat cand am avut nevoie. Nu am facut lobby pentru a fi votata, ci mi-am depus candidatura pentru ca trebuia, dar intre timp Mitrea s-a retras din cursa”, a subliniat Godja.

 

Presedintele organizatiei judetene este de parere ca PSD a iesit intarit din acest Congres. „Schimbarea cred ca este de bun augur pentru partid. Ponta are experienta si personalitate, este de perspectiva, cu viziune si este un tanar hotarat. Intotdeauna i-am apreciat istetimea. Cred ca partidul are de castigat cu Ponta in functia de presedinte. Asta nu inseamna ca va avea o misiune usoara, dar, impreuna cu oamenii cu experienta care stau in spatele lui, nu neaparat pentru a-l dirija ci pentru a-l sprijini, va face treaba”, a conchis Godja.

Lăsaţi un răspuns