Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Marian Vanghelie – vicepresedinte PSD, Eugenia Godja si Sorin Bota nu figureaza in echipa lui Ponta

ECHIPA LUI PONTA. 15 vicepresedinti ai PSD au fost alesi la Congresul Extraordinar al partidului. Din noua echipa a lui Victor Ponta vor face parte Dan Nica, Ecaterina Andronescu, Ion Toma, Titus Corlatean, Robert Negoita si Valeriu Zgonea. Printre cei 15 vicepresedinti care fac parte din noua echipa de conducere a partidului se numara si Marian Vanghelie, personaj controversat si contestat de multi lideri social-democrati, chiar si de cei din Maramures.

Pentru un post de vicepresedinte au existat si doua candidaturi care se leaga de judetul nostru. Este vorba de Eugenia Godja, presedintele organizatiei judetene, precum si senatorul de Maramures, Sorin Bota.

 

Cu toate ca, la Conferinta Judeteana a PSD Maramures, social-democratii au decis sa puna pe liste un singur candidat pentru postul de vicepresedinte, care sa fie sustinut de mai multe organizatii din nord-vestul tarii si catre care se fie directionate voturile, lucrurile s-au schimbat in scurt timp. Astfel, dupa ce, la Conferinta Judeteana, s-a votat in unanimitate sustinerea candidaturii lui Sorin Bota (pentru functia de vicepresedinte), la doua zile a fost anuntata o noua candidatura, cea a presedintelui PSD Maramures, Eugenia Godja. Astfel, Bota si Godja au ajuns contracandidati, iar la Congres voturile au fost impartite intre cei doi. Nici Bota si nici Godja nu a intrunit numarul suficient de voturi pentru a ajunge vicepresedinte al partidului.

Lăsaţi un răspuns