Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Mercedes modificat pentru transport ilegal de tigari

Masina contrabanda

Masina contrabanda

CONTRABANDA. Politistii de frontiera impreuna cu lucratorii Biroului Vamal Sighet, au depistat un autoturism modificat prin amplasarea unei podele duble, care transporta 4.036 pachete tigari de provenienta ucraineana  fara documente legale. Autoturismul a fost depistat in seara zilei de ieri, in cadrul unei actiuni organizate de Inspectoratul Judetean al Politie de Frontiera (IJPF) Maramures.

 

Astfel,  intre orele 20.00-20.30, M Iurii (46 de ani), cu dubla cetatenie (romana si ucraineana) s-a prezentat pe sensul de intrare in tara,  la volanul autoturismului marca Mercedes Benz, tip Vaneo, inmatriculat in Romania. Politistii de frontiera maramureseni impreuna cu lucratorii Biroului Vamal Sighet au procedat la efectuarea unui control amanuntit al masinii. La control s-a descoperit ca masina are podea dubla. In podea erau ascunse 4.036 pachete tigari de provenienta ucraineana,  marca  „Viceroy” si  „Winston” , in valoare de peste 8.000 de lei.

 

Atat tigarile, cat si mijlocul de transport au fost ridicate in vederea confiscarii de catre organul vamal, iar persoana a fost sanctionata cu amenda contraventionala in valoare de 10.000 lei.

Lăsaţi un răspuns