Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Mesterul Manole – director la Protectia Copilului

Nicolae Boitor

Nicolae Boitor, director DGASPC

REORGRANIZARE. „Nicolae Boitor este ca Mesterul Manole. Ce construieste ziua, peste noapte se darama. Am auzit ca lucreaza de dimineata pana seara la un program de reorganizare, cu liste pentru reduceri de personal, dar datele problemei se modifica peste noapte”, a declarat Florin Hossu, presedinte Cartel Alfa.

 

Reprezentantul sindicatului se arata ingrijorat de soarta angajatilor din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Maramures. In baza unei decizii de la centru, DGASPC va trebui sa intre in reorganizare, ceea ce presupune si reducerea numarului de angajati. „Se vorbeste de resturcturare, dar sindicatul nu a fost consulatat. Avem unele informatii din care reiese ca se incearca reducerea unui numar de 29 de persoane pentru a evita disponibilizarea colectiva- despre care se poate vorbi doar in cazul in care se reduc de la 30 de posturi”, a declarat Hossu.

In opinia liderului de sindicat, reducerile de personal de la DGASPC ar putea duce la incapacitatea de functionare a institutie.

 

 

Nicolae Boitor sustine ca, la nivel de institutie, nu s-a intocmit nicio lista privind reducerile de personal. „Ne-ar fi aproape imposibil sa ne desfasuram activitatea daca mai facem si reduceri de personal deoarece, in prezent, lucram cu 1,157 de angajati la o organigrama care prevede 1.540. Pentru a discuta despre acest subliect, o sa avem o intalnire cu sindicatele, saptamana viitoare cand vom organiza o comisie paritara”, a declarat Boitor.

Lăsaţi un răspuns