Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Mircea Dolha: „Imi respect cuvantul dat. O sa-l votez pe Geoana”

Mircea Dolha

Mircea Dolha

SUSTINERE. „Daca ar prima instinctul de om politic l-as vota pe Victor Ponta, dar o sa-mi respect cuvantul dat si o sa-i dau votul meu lui Mircea Geoana”, a declarat in cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Realitatea TV, Mircea Dolha, presedinte PSD Baia Mare. Dolha a subliniat ca delegatia din Maramures nu are mandat pentru a vota pe un anume candidat, ci fiecare poate sa-si exprime optiunea dupa cum doreste.

 

Social democratii isi doresc sa iasa intariti din acest Congres. Indiferent cine va ajunge presedinte, liderii PSD aspira sa construiasca si sa intareasca partidul. Invitat intr-o emisiune la  Realitatea TV, Mircea Dolha, presedinte PSD Baia Mare, a reiterat ca ii va da votul lui Mircea Geoana, asa cum a anuntat la Conferinta Judeteana. „Pentru viitorul partidului avem doua variante. Putem alege continuitatea sau putem alege un experiment nou. Cand spun continuitate ma refer la alegerea lui Mircea Geoana, ca lider cu determinare, cu rigoare si disciplina, pentru ca asa nu se mai poate. Chiar si Radu Mazare a spus ca avem nevoie de un lider cu sange, iar acesta poate fi chiar Mircea Geoana insa mai riguros pentru ca pana acum a fost prea de moale pentru un lider. Daca vrem un experiment nou, putem sa-l alegem pe Ponta, pentru ca desi este tanar a dovedit ca are sange. Orice s-ar intampla il voi vota pe Mircea Geoana, pentru ca am promis si ma tin de cuvant. Merg pana la capat”, a declarat Dolha.

 

In ceea ce priveste viitorul partidului, indiferent cine va fi ales presedinte, liderul PSD Baia Mare, crede ca, de maine, PSD trebuie sa iasa la munca, sa arate ca este un partid cu oameni competenti. „Acest congres va da o echipa foarte puternica si, incepand de maine, vom trece la treaba. Trebuie sa ne pregatim pentru alegerile din 2012 si va trebui sa reformam de la catun pana la comuna si oras, tot ce inseamna organizatii si membri”, a conchis Dolha.

Lăsaţi un răspuns