Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Nemti interesati de deseurile din Maramures

Mircea Man, presedinte CJ

Mircea Man, presedinte CJ

INTREVEDERE. Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures a primit vizita reprezentantilor unei firme private germane in cadrul careia s-a discutat despre posibilitatea realizarii unor investitii cu capital strain in judet. La discutii au participat si reprezentantii directiilor tehnice din cadrul CJ Maramures. Reprezentantii firmei germane s-au aratat interesati de realizarea unor proiecte de infrastructura rutiera si de transport, precum si de realizare a unei statii de producere a energiei electrice cu ajutorul deseurilor.

Conducerea Consiliului Jude?ean a explicat reprezentantilor firmei germane conditiile legale in care se pot efectua lucrarile si a promis sprijin oricarei investitii de interes major pentru comunitate. „Apreciez ca fiind deosebit de importante aceste proiecte si doresc sa va asigur ca beneficiati de intreaga mea sustinere si a institutiei pe care o reprezint”, a declarat Mircea Man.

In urma discutiilor purtate, delegatia germana a precizat ca va reveni in Maramures cu o oferta concreta, care va cuprinde si documentatia detaliata care va sta la baza reluarii discutiilor necesare implementarii proiectelor pe care intentioneaza sa le realizeze in Maramures.

Lăsaţi un răspuns