Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

PSD vrea referendum pentru schimbarea din functie a lui Mircea Man

Mircea Man, presedinte CJ

Mircea Man, presedinte CJ

DINTE PENTRU DINTE. „PSD Maramures va analiza atent in urmatoarele sedinte oportunitatea demararii unor actiuni pregatitoare in vederea organizarii unui referendum privind schimbarea presedintelui Consiliului Judetean”, a declarat Gabi Zetea, purtator de cuvant al PSD Maramures. Zetea a mai subliniat ca social-democratii au luat in calcul varianta organizarii referendumului, urmare a actiunilor de intimidare la adresa lui Anton Ardelean, primarului orasului Tautii Magheraus (vicepresedinte PSD Maramures). „Toate aceste actiuni de intimidare sunt facute cu acordul lui Mircea Man, presedinte PD-L Maramures. Se stie doar ca oamenii din  PD-L nu nisca un deget daca nu au acordul lui Man. Asa s-a intamplat si in cazul actiunilor demarate impotriva lui Anton Ardelean. Daca Man nu va stopa actiunile de intimidare la adresa primarului nostru, PSD Maramures isi va arata puterea. Va organiza un referendum, pe motive bine intemeiate”, a subliniat Zetea.

 Anton Ardelean, vicepresedinte PSD Maramures, are sprijinul intregii organizatii judetene. Printr-un comunicat de presa, Biroul Permanent Judetean al organizatiei PSD Maramures isi exprima sprijinul total fata de primarul PSD al localitatii Tautii Magheraus , Anton Ardelean. „Tentativele de inlocuire a primarului PSD din localitatea Tautii

Magheraus fac parte din campania nationala lansata de catre PDL de discreditare a alesilor locali ai PSD. Aceasta campanie agresiva nu are alt scop decat abaterea atentiei romanilor de la problemele grave cu care se confrunta economia si societatea romaneasca in acest inceput de an. Minciunile din campania electorala prezidentiala ies la iveala in fiecare zi. Pensiile scad , numarul somerilor creste in fiecare zi , investiile mult promise in infrastructura si agricultura au devenit demult o himera iar guvernantii de culoare portocalie au timp de cu totul si cu totul alte lucruri decat cele care pot ajuta Romania sa reduca efectele crizei economice. Incompetenta acestor guvernanti este cu atat mai evidenta cu cat ne uitam la administrarea judetelor.

Legile neconstitutionale privind schimbarea directorilor din institutiile deconcentrate au creat un haos fara precedent. Avem institutii care nu isi pot desfasura activitatea pentru au cate doi sau trei directori.  Guvernul Boc 4 doreste reducerea nivelului salariilor bugetarilor dar isi permite in acelasi timp sa plateasca din bani publici salarii pentru clientela politica din fruntea institutiilor statului. Reforma acolo trebuie sa inceapa , de la concedierea acolitilor portocalii care taie frunze la caini pe banii statului!”, se arata in comunicatul de presa.

 Liderii social-democratilor maramureseni sunt de parere ca aceasta campanie de denigrare a alesilor PSD incepe cu presedintele Senatului Mircea Geoana si continua pana in cele mai mici localitati din Romania. Este evident faptul ca schimbarea presedintelui Senatului Romaniei nu se poate face dupa bunul plac al PDL`ului (conform hotararilor Curtii Constitutionale) dar sfidarea legilor a devenit o practica curenta in timpul mandatului presedintelui tarii.

 Avem cu ce !   

„Actiunea de strangere de semnaturi pentru organizarea referendumului de schimbare a primarului din Tautii Magheraus , Ardelean Anton , este organizata de catre un membru al PDL. Cum in PDL Maramures nimic nu se intampla fara stirea si acceptul presedintelui Mircea Man suntem siguri ca acest membru a primit blagoslovirea „presedintelui tuturor maramuresenilor cara l-au votat”. Motive ar fi destule ; incepand cu lipsa acestuia din institutia CJ MM pana la lipsa cu desavarsire a proiectelor de anvergura promovate in mandatul dansului”, se precizeaza in comunicatul Biroul Permanent al PSD Maramures.

Lăsaţi un răspuns