Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 6 iunie 2023

Mircea Ursache: „Conducerea PSD Maramures nu m-a sprijinit asa cum a facut-o sefa de la TSD”

PSD - despartire amiabila

PSD - despartire amiabila

JUSTIFICAREA SCHIMBARII. Biroul Politic interimar al PSD Maramures se intruneste astazi intr-o noua formula. Urmare a schimbarilor produse la varful organizatiei, presedintele interimar, Mircea Ursache, si-a invitat colaboratorii la sfat. „La sedinta Biroului National s-a decis dizolvarea Biroului de conducere al organizatiei judetene. A fost strabilit un nou Birou interimar. Calin Matei este prim-vicepresedinte si Gariel Zetea este secretar. Noul organism de conducere se reuneste astazi pentru a stabili raspunderi noi pe domenii de activitate, Colegii, comune si orase, desemnarea unui nou purtator de cuvant etc”, a declarat presedintele interimar al PSD Maramures.

 

Mircea Ursache a precizat ca schimbarile de la varful oraganizatiei judetene au fost generate de unele probleme interne a caror rezolvare nu s-a dorit. „Au trecut 9 luni de cand conducerea centrala a partidului a dat acel avertisment si a cerut sa se rezolve problemele interne. Vorbim aici de discutii neprincipiale intre lideri, transferarea problemelor interne in presa – fara a se recurge la rezolvarea lor in interiorul partidului, acestea sunt doar cateva probleme care trebuiau rezolvate. Eu de cand am venit in Maramures, am constatat ca lucrurile nu s-au schimbat prea mult, problemele fiind doar atenuate”, a precizat Ursache.

 

De asemenea, rezultatele ultimelor alegeri figureaza pe „lista punctelor slabe” a organizatiei PSD Maramures. „Nu se putea mai rau decat sa obtii rezultate care sa claseze PSD-ul pe locul 3 la ultimele alegeri”, a declarat Ursache, cu toate ca tocmai el, actualul presedintele interimar al PSD Maramures, a fost coordonatorul oficial al campaniei pentru alegerile prezidentiale. Ca o justificare a rezultatelor slabe inregistrate in campania coordonata de Ursache, acesta a invocat faptul ca demersurile sale nu au avut prea multa sustinere din partea liderilor judeteni. „In decursul celor 9 luni de cand ma ocup de organizatia din Maramures nu am beneficiat de sprijinul liderilor, dar, in schimb, am fost onorat sa beneficiez de sustinerea presedintelui de la Organizatia de Tineret, Ioana Pop”, a punctat presedintele interimar al PSD Maramures.

 

Ursache a mai precizat ca pe lista nemultumirilor legate de modul de lucru in organizatia judeteana figureaza si incapacitatea de a scoate oameni seriosi in alegerile parlamentare, ceea ce dus la o situatie jenanta in care PSD Maramures sa nu aiba in prezent, niciun deputat.

Lăsaţi un răspuns