Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

12 baxuri de tigari confiscate din Bistra

Tigari in sopron

Tigari in sopron

Politistii de frontiera din Maramures au retinut o persoana care a introdus ilegal in tara 5.800 pachete tigari de provenienta ucraineana. In cadrul unei actiuni organizate in seara zilei de 15 februarie, intr-o zona muntoasa din apropierea localitatii Bistra, politistii de frontiera au gasit tigarile intr-o constructie izolata (sopron) de la marginea comunei. In sopron, politistii au gasit mai multe colete voluminoase invelite in folie, astfel ca au trecut la supravegherea zonei. In dimineata zilei de 16 februarie, in jurul orei 06.30, un barbat a venit la sopron pentru a ridica tigarile.

In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca tigarile au fost introduse in tara ilegal. Este vorba de 5.800 de pachete tigari marca Viceroy de provenienta ucraineana in valoare de aproximativ 50.000 lei. Aceasta a fost ridicata in vederea confiscarii.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda. Cercetarile sunt continuate de catre politistii de frontiera in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

Lăsaţi un răspuns