Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Alianta ACD+PSD–contra naturii, dar necesara

Marinel Kovacs

Marinel Kovacs

Liberalii maramureseni nu vor lipsi de la intalnirea cu social-democratii de la centru. In ciuda faptului ca alianta ACD+ PSD este considerata ca fiind una contra naturii, liberalii sustin ca a fost necesar ca opozitia sa faca un pas pentru a incepe lupta impotriva puterii.

La sfarsitul saptamanii, la Bucuresti vor fi prezenti 7 liberali din Maramures. Pe langa presedintele organizatiei judetene si parlamentarii PNL, din delegatie vor face parte si Emil Marinescu, vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabril Adrusatan, consilier judetean si purtator de cuvant al liberalilor, precum si Calin Bota, consilier local al municipiului Baia Mare, cu atributii de viceprimar. Acestia vor participa la sedinta Delegatiei Permanente a PNL si la intalnirea cu social-democratii care va avea loc la Sala Palatului.

In cadrul unei conferinte de presa, Marinel Kovacs, vicepresedinte PNL Maramures, a subliniat ca delegatia maramureseana a fost mandatata sa voteze pentru alianta cu PSD. Tot la Bucuresti vor fi stabilite si aspectele organizatorice privind desemnarea candidatilor pentru principalele functii din administratia judeteana si locala, repartizarea in functie de partidele din alianta.

Lăsaţi un răspuns