Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Call-center pentru romanii care lucreaza in Spania

Serviciu de call-center infiintat pentru a venit in sprijinul romanilor aflati la munca in Spania. Acesta se adreseaza persoanelor care doresc informatii despre noile reglementari privind piata muncii din Spania, precum si celor care lucreaza in aceasta tara. Serviciul este functional din 6 octombrie 2011, in cadrul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

 

Printr-un comunicat de presa ANOFM anunta ca serviciul functioneaza de luni pana vineri, intre orele 09.00- 21.00 (ora Romaniei), iar apelurile vor fi preluate de specialisti din cadrul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca. Sesizarile, eventualele abuzuri si/sau incalcari ale legii, primite de operatori, vor fi semnalate imediat autoritatilor spaniole, prin intermediul atasatului pe probleme de munca si sociale din cadrul Ambasadei Romaniei la Madrid.

 

Serviciul poate fi apelat din Spania, la numarul de telefon: 0034-91.343.33.00 si din Romania, la telefon : 021- 9256. Apelurile sunt taxate cu tarif normal pentru convorbiri nationale din orice retea fixa sau mobila.

 

Lăsaţi un răspuns