Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Ioana Pop- acuzata ca a calcat pe urmele lui Geoana

Ioana Pop

Ioana Pop

Organizatia judeteana de tineret a social-democratilor maramureseni (TSD Maramures) a devenit motiv de disputa. In timp ce liderii PSD sustin ca li s-a solicitat de la centru schimbarea echipei de conducere, sefa tinerilor social-democrati ii contrazice, precizand ca tocmai ea este cea care a initiat o astfel de dorinta.

 

“Eu am fost cea care am propus sa las pe altcineva in funtea organizatiei, pentru ca am alt plan. Probabil ii deranjeaza ca nu le-am spus mai multe despre planul meu. A fost dorinta mea sa plec din aceasta functie, nu a altora, si chiar am prezentat un plan de actiuni pentru acest sfarsit de an, pentru continuitatea activitatii din organizatie”, a declarat Ioana Pop, presedinte TSD Maramures. “Pozitia tinerilor va fi criteriul care va conta in momentul in care voi preda stafeta”, a mai spus Pop.

In contradictie cu aceasta, Mircea Ursache, presedintele PSD Maramures, sustine ca solicitarea de schimbare din functie a Ioanei Pop a venit de la nivel central. “La ultimele doua deplasari pe care le-am efectuat la Bucuresti, mi s-a semnalat ca de mai multa vreme ii solicita Ioanei Pop sa identifice o persoana care ar putea prelua functia de presedinte al TSD Maramures. Asta pentru ca este nevoie de cineva sa se ocupe de aceasta organizatie. Ioana nu este prezenta aproape deloc in judet, locuieste in Bucuresti si tot in capitala are si locul de munca. Am achiesat aceasta propunere si am cerut organizatiei judetene de tineret sa pregateasca o confrinta extraordinara. In loc sa se rezolve problema, am fost atacat pe chestiuni personale. BPJ Maramures a cerut convocarea acestei conferinte. Daca nu va face acest lucru, vor trebui luate masuri pentru ca intra sub incidenta incalcarii statutului”, a declarat Ursache.

Liderii PSD au facut o asemanare intre situatia lui Mircea Geoana – acuzat tot de incalcarea prevederilor statutului , aratand ca Ioana Pop calca pe urmele presedintelui Senatului. De asemenea, Ioana Pop a fost acuzata ca nu participa la sedintele partidului, insa, in replica, sefa de la TSD sustine ca atat ea, cat si senatorul Sorin Bota au solicitat conducerii PSD sa organizeze intrunirile in weekend, fiind invocate motive profesionale.

Lăsaţi un răspuns