Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Negrut: Nu excludem sa primim un independent la PC care sa candideze la sefia CJ

Cornelia Negrut

Cornelia Negrut

Amanare in ceea ce priveste desemnarea candidatului Uniunii Social-Liberale (USL) pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Maramures.

La nivel central s-a decis ca, pentru aceasta functie, candidatura sa vina din partea Aliantei de Centru-Dreapta (ACD), nascuta din asocierea PNL cu PC. Conservatorii au precizat ca in cursa pentru sefia CJ va fi inscris un membru al PC, iar numele acestuia va fi cunoscut pana la sfarsitul lunii octombrie. Cu toate acestea, pana acum, PC Maramures a facut o singura propunere in acest sens, insa decizia privind candidatul nu a fost luata inca.

“PC Maramures l-a propus pe Zamfir Ciceu, candidat USL pentru sefia CJ, dar s-ar putea sa fie si alte persoane din Maramures, independente, care sa treaca la PC si care sa candideze pentru presedintia Consiliului Judetean”, a declarat Cornelia Negrut, presedinte PC Maramures. Aceasta a subliniat ca listele cu candidatii pentru alegerile locale din 2012 vor fi finalizate in curand, iar numele acestora, inclusiv al candidatului pentru presedintia CJ, vor fi cunoscute pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Lăsaţi un răspuns