Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Polei la Cavnic, Danesti si Budesti

Bruma cazuta si temperaturile scazute din aceasta dimineata au favorizat formarea poleiului pe sectoare ale DJ 184, (pe tronsonul Baia Sprie-Danesti, in zona spitalului orasului Cavnic, zona pârtiilor de schi si Pasul Roata), respectiv pe un tronson al DJ 109F Cavnic-Budesti.

 

Societatea care asigura viabilitatea drumului judetean pe perioada de iarna a intervenit cu doua utilaje si au imprastiat 8 tone de material antiderapant (sare si nisip). Nu au fost semnalate probleme cu privire la desfasurarea traficului rutier. Temperatura aerului a inregistrat, in aceasta dimineata, valoarea de -3 grade Celsius la Cavnic.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta recomanda conducatorilor auto sa circule preventiv pe tronsoanele celor doua drumuri judetene acoperite cu polei, sa isi adapteze viteza la conditiile de pe carosabil, respectiv sa pastreze o distanta fata de ceilalalti participanti la trafic pentru a evita producerea de accidentele rutiere, mai ales daca nu este echipat corespunzator cu anvelope de iarna.

 

Lăsaţi un răspuns