Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Ceata in Maramures

La aceasta ora este semnalata ceata pe mai multe tronsoane ale drumului judetean DJ109F, începând din zona pârtiilor de schi si pâna spre localitatea Budesti. Vizibilitatea este redusa sub 100 de metri.

 

Vremea a fost calda pentru aceasta perioada. Cerul a fost mai mult acoperit. Vântul a prezentat intensificari de pâna la 58 km/h, la Iezer. Ploua în mai multe zone ale judetului. Conducatorii auto întâlnesc carosabil umed pe majoritatea sectoarelor de drumuri nationale si judetene. Valori ale temperaturilor aerului pe parcursul noptii si diminetii: 2 grade Celsius la Borsa, Petrova si Dragomiresti; 3 grade Celsius la Cavnic, Leordina, Târgu Lapus si Copalnic; 4 grade Celsius la Viseu de Sus si Feresti; 5 grade Celsius la Ardusat, în Pasul Gutâi si Sighetu Marmatiei; 7 grade în Baia Mare si Sapânta. Stratul de zapada masura 8 cm la Iezer, 5 cm la Cabana Plesca si 1 cm la Cavnic.

Vremea, conform meteorologilor, se va mentine calda si astazi. Cerul va fi noros. Pe arii extinse va ploua iar în zona montana precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Izolat, cantitatile vor depasi 15 l/mp.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 si 11 grade Celsius, iar cele minime între 1  si 5 grade Celsius. Vor fi conditii favorabile pentru paritia cetei.

Lăsaţi un răspuns