Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Liviu Dragnea, asteptat in Maramures

Gabriel Zetea

Gabriel Zetea

PSD Maramures se pregateste pentru organizarea unei Conferinte extraordinare pentru a implementa sistemul de retele electorale pentru campania din 2012, asa cum a fost aprobata de Consiliul National al partidului. Cu alte cuvinte, la aceasta reuniune vor fi validati candidatii PSD pentru alegerile de anul viitor.

Gabriel Zetea, purtatorul de cuvant al PSD Maramures, a precizat ca data la care se va organiza Conferinta extraordinara a fost initial stabilita pentru 17 decembrie, insa a fost devansata pentru 14 decembrie, sub rezerva ca programul urmeaza sa fie aprobat in sedinta Biroului National al PSD din 12 decembrie.

“S-a propus o alta data, la solicitarea secretariatului general al PSD. Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, este asteptat in Maramures pentru a conduce lucrarile Conferintei extraordinare. In discutie s-a luat data de 14 decembrie, reuniune care va avea loc la Teatru Municipal din Baia Mare si va incepe la ora 15.00. La lucrari vor fi prezenti aproximativ 400 de delegati din judet”, a declarat Zetea.

“Tot ceea ce tine de pregatirea pentru alegerile viitoare a fost gandit in detaliu. Pentru alegerile de anul viitor, vom desemna coordonatorii de campanie pe colegiile electorale, colegii pe care le-am impartit in districte. Numarul districtelor este egal cu cel al consilierilor judeteni, adica 34, iar acestea vor fi compuse din sectoare. Astfel ca fiecare structura va avea coordonatori, acestia fiind, in mod normal, candidatii pentru alegerile din 2012”, a punctat Zetea.

Secretarul a precizat ca, dupa validarea propunerilor cu candidatii PSD la alegerile din 2012, vor fi organizate sedinte de negociere cu partidele partenere in Uniunea Social-Liberala, scopul fiind desemnarea candidatilor comuni pentru primariile din judet.

Lăsaţi un răspuns