Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Ninge abundent la Cavnic

Ninge abundent la Cavnic. Pe drumul judetean DJ 184, pe tronsonul cuprins între zona pârtiilor de schi si pâna la Ocna Sugatag, este depus un strat de zapada care masoara între 0-2 cm.

Prefectul Sandu Pocol se afla în zona si a solicitat echipelor de interventie sa actioneze cu utilaje si sa împrastie material antiderapant pentru a asigura desfasurarea traficului rutier. De asemenea, un echipaj al politiei rutiere patruleaza pe sectorul de drum afectat de ninsoare si asigura fluidizarea circulatiei rutiere. Angajatii societatii care asigura si întretin drumul judetean au iesit în trafic si împrastie material antiderapant.

Comitetul Judetean de Iarna recomanda conducatorilor auto sa îsi adapteze viteza la conditiile de pe carosabil si cele meteorologice. Este important sa circule preventiv si sa pastreze o distanta suficienta fata de autovehiculul din fata pentru putea opri autoturismul în siguranta, în caz de nevoie. Soferii  nu trebuie sa accelereze autovehiculele la iesirea din viraje. De asemenea, este de evitat bruscarea comenzilor autovehiculului pentru a evita derapajele care pot contribui la producerea de accidente sau iesirea în decor a autovehiculelor.

Lăsaţi un răspuns