Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Autotractor furat din Polonia, depistat in vama la Petea

MAN furat

MAN furat

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat si indisponibilizat un autotractor marca MAN,  în valoare de peste 66.000 lei, care figureaza ca fiind furat din Polonia.

 

Luni, 1 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, conducand un autotractor marca MAN, cu numere de înmatriculare specifice Poloniei, Janusz W., în varsta de 54 de ani, din Polonia.

La controlul de frontiera, în urma verificarilor în bazele de date s-a constatat ca autotractorul figureaza ca fiind furat din Polonia, din noiembrie 2012.

Cetateanul polonez a declarat ca este angajatul unei societati comerciale  din Polonia si nu avea cunostinta despre faptul ca autovehiculul este furat.

Politistii de frontiera i-au întocmit persoanei în cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire la furt, fapta prevazuta si pedepsita conform Codului Penal.

Totodata, autotractorul, în valoare de peste 66.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Petea în vederea continuarii cercetarilor, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Lăsaţi un răspuns