Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Felician Cernestean, presedinte al PDL Baia Mare

Democrat-liberalii baimareni si-au ales noua conducere. Consilierul judetean Felician Cernestean este cel care va conduce filiala municipala a partidulului, in urmatorii ani. El a castigat aceste alegeri din postura de candidat unic.

 

Presedintele PDL Baia Mare a primit 302 voturi din totalul delegatilor prezenti, in timp ce noua au votat impotriva. Cernestean spera sa dea o alta fata filialei municipale care, de altfel, este cea mai importanta organizatie democrat-liberala din judet. ”Fiecare PDL-ist va participa activ la procesele de decizie in timp real si, in acelasi timp, politica organizatiei va avea acea transparenta interna, atat de ceruta si dezbatuta de noi. Organizatia noastra a stat prea mult pe o insula straina si elanul ne-a fost oprit de valurile facute de alte partide. Scopul nostru este castigarea alegerilor locale si realizarea unui exercitiu onorabil la alegerile europarlamentare”, a declarat Cernestean.

Pentru functiile de prim-vicepresedinti au fost alesi Stefan Pop, fostul lider al democrat-liberalilor baimareni si consilier local, precum si Adrian Todoran.

 

Lăsaţi un răspuns