Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

Consilierul primarului din Dragomiresti, in atentia ANI

aniStare de incompatibilitate constatata de Agentia Nationala de Integritate (ANI) la Dragomiresti. ANI a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul unui consilier local, care este angajat si la cabinetul primarului. Este vorba de Carmen Ilban, consilier local in cadrul Consiliului Local Dragomiresti.

 

Intr-un comunicat de presa, ANI arata ca Ilban se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 2 noiembrie 2012. In comunicat se arata ca aceasta detine, simultan, functia de consilier local, dar si functia de consilier personal in cadrul Cabinetului primarului, Vasile Cosor. Astfel, Ilban nu a respectat prevederile legii ( nr. 161/2003) potrivit carora functia de consilier local este incompatibila cu calitatea de angajat cu contract individual de munca in aparatul propriu al Consiliului Local.

Consilierul a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare.

Lăsaţi un răspuns