Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 24 martie 2023

Fonta despre „Toader de Borsa”: „Primarul malai viseaza”

Nutu Fonta

Nutu Fonta

„Ultimele derapaje aberante ale primarului din Borsa, un oarecare Toader, ma obliga sa reactionez pentru ca borsenii si oamenii din zona care ma cunosc, sa nu ramana cu o imagine eronata despre mine”, se arata intr-un comunicat de presa al deputatului PPDD de Borsa, Nutu Fonta.

„Desi isi aroga un nume occidental, activitatea si apucaturile malefice ale acestui om demonstreaza, inca o data, ca tineretea nu este o virtute, nu este neaparat sinonima cu performanta, calitatea, competitivitatea. Nu as mai fi vrut sa mai raspund la stupizeniile debitate de acest om, caruia nu merita sa ii pronunt numele, dar ultimele atacuri la persoana mea ma determina sa aduc noi precizari, evident pentru borseni, nu pentru vremelnicul si incompetentul conducator al Primariei Borsa”, se mai arata in comunicat.

Fonta a subliniat ca isi rezerva dreptul de a prezenta, in cel mai scurt timp, autoritatilor centrale ale statului, dovezi concrete ale ilegalitatilor de care se face vinovat primarul din Borsa, Tony Mihali. Deputatul a precizat ca nu intentiona sa recurga la un astfel de gest, aflat la indemana unui demnitar al statului, insa acum este hotarat sa faca denuntul.

„Minciunile si aberatiile la care se preteaza acest individ fara scoala, fara maniere si fara bun simt ma obliga sa ma adresez institutiilor care apara respectarea legilor tarii. Borsenii trebuie sa stie ca nu am avut, nu am si nu voi avea nici un pact si niciun fel de intelegere, nici cu primarul, nici cu viceprimarul din Borsa, pentru a-mi crea anumite avantaje personale. Constat, insa, ca primarul, care striga in gura mare ca va face ordine si curatenie in Borsa, dupa preluarea mandatului, nu a facut nimic pentru a-si indeplini promisiunile electorale, iar localnicii vad si simt acest lucru. Dezamagire totala pentru ei!”, a subliniat Fonta.

 

Rota vietii se invarte…

Deputatul ii reaminteste primarului de perioada in care facea, nu demult, apel la fosta conducere a Primariei Borsa, sa isi asume greselile facute, sa plateasca pentru ele. „Acum, se pare ca roata vietii s-a cam intors defintiv in detrimentul edilului! Acesta nu numai ca a cheltuit intr-un an si jumatate suma de 100 de miliarde lei vechi lasati in conturi de fostul primar pentru investitia de la partia de schi, nu se stie exact pentru ce, dar a produs, in plus, un prejudiciu Primariei Borsa de alte 100 de miliarde lei vechi, suma ce constituie datoriile prezente ale institutiei catre diversi furnizori. Toate investitiile si promisiunile facute borsenilor au ramas iremediabil neîndeplinite, si, mai mult decat atat, primarul a cheltuit banii publice pe proiecte numai de el stiute, pierzand cel putin doua investitii capitale pentru zona: proiectul Vital si realizarea partiei de schi”, a aratat Fonta.

„Nu vreau sa mai plictisesc cu alte replici catre viitorul fost primar din Borsa. Nu ma voi cobori niciodata la nivelul lui redus intelectual. Sunt convins ca borsenii au alte preocupari, mult mai importante, decat sa ii asculte imbecilitatile. Localnicii ne stiu bine pe amandoi si pot sa isi dea cu parerea in deplina cunostinta de cauza. Am vrut doar sa fac precizarile de fata pentru a nu cumva sa isi imagineze cineva, primarul sau borsenii, ca voi lasa calomniile la adresa mea sa evolueze. Desi ar mai fi multe de spus, ma opresc deocamdata aici, si las pe mai departe institutiile statului sa isi faca datoria”, a conchis Fonta.

Surse interne arata ca luni, 20 ianuarie, Borsa va fi ”calcata” taman de corpul de control al primului ministru, care alaturi de DNA si Curtea de Conturi urmeaza sa faca lumina in ”lipsa fondurilor” din primarie.

 

Reader Feedback

2 Responses catre “Fonta despre „Toader de Borsa”: „Primarul malai viseaza””

  1. gelu spune:

    domnule nutu nu ti se pare ca ai cam ocupat toate spatile borsei si sute de hectare de paduri oare nu vei da socoteala la dna sau ghiar daca vei scapa nu le vei avea hazna ca sint numai excrocheri care te stie toata borsa com leai dobindit

  2. toader spune:

    domnule gelu sutele de hectare de padure sunt afacerea primarului si a acolitilor lui, asa ca ei sa dea seama la DNA ca stie toata Borsa cum au ajuns in posesia lor

Lăsaţi un răspuns