Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Man: Cei din USL nu stiu sa-si faca socotelile

Mircea Man

Mircea Man

Reprezentantii partidelor politice din Uniunea Social-Liberala (USL) nu stiu sa-si faca socotelile, crede Mircea Man, presedinte PDL Maramures. Declaratia a fost argumentata prin modul in care s-a intocmit bugetul pentru acest an, modul in care s-au gandit listele cu candidatii pentru alegerile europarlamentare din luna mai, dar si modul in care se abordeaza problema alegerilor prezidentiale. Man mai crede ca in doua, trei luni, in Romania vor avea loc schimbari privind partidele care asigura majoritatea parlamentara.

 

Mircea Man a subliniat ca, bugetul pentru acest an nu include la niciun capitol fonduri pentru Maramures. “Pentru mine, ca om care stie ce inseamna marile proiecte pentru Maramures, nu ma bucura deloc ce se intampla in USL. Sunt un om responsabil si nu pot sa ma bucur de cearta din USL, pentru ca imi dau seama ca nu au venit pana acum bani in judet si sansele de a veni de acum incolo sunt si mai reduse. Cei de la USL spera sa acopere golul cu fonduri de la Compania Nationala de Drumuri pentru realizarea legaturii cu Ucraina. In 2014 vom aduce si fonduri pentru aeroport. Acestea sunt singurele sume la care spera cei din USL, in rest, niciun leu nu e prins la niciun capitol pentru Maramures”, a declarat Man.

 

Presedintele PDL este de parere ca USL nu este in stare sa-si asume responsabilitatea fata de Romania si este greu de crezut ca situatia se va imbunatati in urmatoarea perioada. “Nu vedem un an 2014 mai bun decat a fost 2013 care sa aduca, in Maramures, fonduri de la bugetul de stat, fonduri pe care le meritam. Fara creditul accesat de Consiliul Judetean, care va apasa si mai tare umerii maramuresenilor, nu stiu cum se vor descurca. Cred ca nu mai pot da inapoi. Nu ne gandim la 2014 ca la un an cu crestere economica, dar avem pretentia ca macar un an cu stabilitate sa fie. Cred ca, in doua-trei luni, o sa discutam despre alte majoritati in Romania”, a declarat Man.

Lăsaţi un răspuns