Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Directorul Muzeului de Mineralogie a fost schimbat din functie

muzeu de mineralogie

muzeu de mineralogie

Ioan Bob, directorul Muzeului de Mineralogie din Baia Mare, a fost schimbat din functie. Decizia a fost luata de catre executivul Consiliului Judetean, iar masura era previzibila dupa incidentul inregistrat zilele trecute, cand acest obiectiv a fost pradat de hoti, din muzeu fiind sustras un exponat foarte valoros.

Printr-un comunicat de presa, Consiliul Judetean arata ca in data de 31 ianuarie s-a implinit durata maxima de 120 de zile a conducerii interimare asigurate de Ioan Bob la Muzeul de Mineralogie Baia Mare.

„Legea nu permite prelungirea unui interimat peste aceasta perioada, la o institutie publica de cultura. Presedintele Consiliului Judetean Maramures are obligatia ca in cinci zile de la expirarea acestui termen, sa numeasca o noua conducere care sa asigure interimatul pana la inceperea executarii unui nou contract de management. Azi (n. red. marti, 4 februarie) a fost semnata dispozitia de numire a doamnei Fodor Elisabeta Ana pentru asigurarea conducerii interimare a institutiei. Doamna Fodor este incadrata a Muzeului Judetean de Mineralogie Baia Mare”, se arata in comunicat.

Lăsaţi un răspuns