Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Bella Panseluţa de la Poliţia Maramureş – pe podium

Înarmată cu perseverenţă, ambiţie şi autocontrol, poliţista Bella Panseluţa reuşeşte să se menţină  în vârful clasamentului la competiţiile sportive organizate de Ministerul Afacerilor Interne.

panseluta 1În perioada 19-21 aprilie, Biroul Coordonare Activităţi Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne a organizat, la Bacău, Campionatul de Unifight.

Participanţii, angajaţi din toate structurile ministerului, au avut de parcurs un traseu cu obstacole, după care a avut loc lupta în ring.

Agentul de poliţie Bella Panseluţa, din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, a reuşit şi de această data să-şi învingă adversarele şi să se claseze pe locul I la stilul full şi locul III la stilul light.

Poliţista a demonstrat încă o dată că munca şi perseverenţa duc la câştig iar motivaţia e o cheie importantă spre succes. Menţionăm că Bella Panseluţa s-a dovedit a fi o performeră în mod repetat, în sensul în care a reuşit să obţină şi în 2014 medalii de aur şi argint la Campionatul de Unifight şi la cel de Judo, organizate de Ministerul Afacerilor Interne, iar în luna aprilie a.c., s-a clasat pe locul IV la Campionatul Naţional de tenis de masă organizat de acelaşi minister.

panseluta„Apreciem performanţele obţinute de colega noastră la concursurile naţionale şi internaţionale la care a participat şi suntem mândri că din echipa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş fac parte oameni de o asemenea valoare. O încurajăm, o susţinem şi îi dorim succes la competiţiile care vor urma”,  a precizat şeful inspectoratului, chestor de poliţie Dr. Viorica Marincaş.

Lăsaţi un răspuns