Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 23 iunie 2024

Percheziţii la locuinţele unor maramureşeni suspecţi de înşelăciune

În această dimineaţă, Poliţia Română a făcut percheziţii la locuinţele unor maramureşeni suspecţi de înşelăciune. Au fost verificate sediile unor societăți comerciale, precum și la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, contrafacere de mărci, punere în circulație a unor mărfuri și produse purtând mărci identice/similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, tăinuire și amenințare.

descinderiSub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R., peste 60 de polițiști de la investigarea criminalității economice și acțiuni speciale desfășoară 23 de percheziții. Acţiunea este amplă şi se întinde pe raza județelor Covasna, Sălaj, Satu-Mare, Maramureș, Alba, Călărași, Cluj, Bihor și Mureș.

 

„Din cercetări a reieșit că în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, administratorii unor societăți comerciale ar fi înlesnit distribuirea, pe teritoriul țării, a circa 400 de tone de îngrășământ contrafăcut, purtând fără drept o marcă înregistrată.

 

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, arată Poliţia într-un comunicat.

 

Lăsaţi un răspuns