Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Podul de la Ulmeni – copil cu două moaşe

Podul din beton peste Someş, de la Ulmeni, a ajuns ca un copil cu două moaşe. În timp ce reprezentantul administraţiei locale Ulmeni susţine că şi-a asumat cea mai mare investiţie pe care alţii nu au reuşit să o facă, Gabriel Zetea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramures şi preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD, spune că obiectivul este o realizare a Guvernului Ponta cu care acum se laudă alţii.

pod ulmeniLucian Morar, primar al oraşului Ulmeni, susţine că în mandatul său, administraţia  locală este singura din Maramureş care şi-a asumat una dintre cele mai importante investiţii din judeţ: realizarea podului din beton peste râul Someş care scurta legătura dintre Tara Chioarului şi Ţara Codrului.

„Este o investiţie despre care s-a vorbit ani la rând, un pod pe care comunităţile de pe cele două maluri ale Someşului îl aşteaptă de peste 20 de ani, o investiţie care a fost plasată de către Consiliul Judeţean în sarcina administraţiei locale Ulmeni. Astfel  am dovedit că pot să fac în doi ani ceea ce administraţia judeţeană nu a făcut în două sau trei mandate (ex. proiectul legat de gestionarea deşeurilor, proiectul de reabilitare al Spitalului Judeţean Baia Mare sau reabilitarea drumului Baia Sprie-Bârsana). În doi ani s-a făcut studiu de fezabilitate, licitaţii, proiecte şi s-a executat şi aproape 70% din lucrări pentru realizarea podului. Am reuşit să gestionăm un proiect în care Consiliul Judeţean a dat dovadă de impotenţă”, a punctat Morar în urmă cu două luni.

În contradiţie cu acestea, Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, susţine că realizarea acestui proiect este „o investiţie a Guvernului Ponta”.

„Podul peste Someş, între Ulmeni şi Chelinţa prinde contur. Este o investiţie a Guvernului Ponta cu care, sigur că, azi se laudă alţii. Nu contează. Important este ca toţi să înţeleagă că lucrurile pe care le facem în administraţia locală să aducă o viaţă mai bună maramureşenilor! Îmi aduc aminte că într-o emisiune acum vreo doi ani, când nimeni nu credea că această investiţie se va realiza domnul primar din Ulmeni propunea să botezăm această investiţie: ‘Podul Liviu Dragnea’. Să vedem dacă şi alţii îşi mai aduc aminte…şi dacă mai avem înregistrarea”, a subliniat Zetea, înt-un comentariu făcut pe un site de socializare.

Reader Feedback

2 Responses catre “Podul de la Ulmeni – copil cu două moaşe”

  1. joe spune:

    va cacati pe voi si nu sunteti in stare sa faceti un pod peste Somes idiotilor

  2. Vasile spune:

    Stimabililor, dati-l în functiune și pe urma certati-vă cât vreți. De ce un proiect care este pentru populație nu este continuat indiferent de culoarea politica a celor care l-au proiectat și, respectiv a celor care l-au finalizat. Asta este democrația total greșit înțeleasă de români! Finalizați-l! O zi faină!

Lăsaţi un răspuns